🔴 امسال ۶ آذر به طور قطعی تعطیل است

🔹مجلس قراره طرحی رو تصویب کند که تعطیلی ۸ ربیع الاول از سال آینده حذف شود به خاطر اینکه افزایش روزهای تعطیل سال ممکن است باعث ضررهای اقتصادی شود.

۶ آذر تعطیل رسمی است !

دوشنبه ۶ آذر مصادف با ۸ ربیع الاول به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری و آغاز امامت حضرت مهدی ، تعطیل رسمی است

اما در تقویم سال ۱۳۹۶ ذکر نشده !

همانطور که میدانید پارسال ،  با موافقت مجلس و دولت هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) و آغاز امامت ولی‌عصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی اعلام شده بود

وکلای ملت در مصوبه ای در روز یکشنبه ۱۰ بهمن ۹۵ مقرر کردند که هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) به عنوان تعطیل رسمی تعیین شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز بررسی این بند الحاقی لایحه مذکور، گفت: شورای نگهبان پیش از این اعلام کرده بود دولت در زمینه تعطیلی ۸ ربیع مصوبه‌ای نداشته است، به همین دلیل آن را رد کرده بود اما دولت با تعطیلی هشتم ربیع‌الاول موافقت کرده است، لذا دیگر مشکلی در این زمینه نیست و ایراد شورای نگهبان به این بند حل شده است.

خبر جدید در مورد تعطیلی ۶ آذر

احتمال لغو تعطیلی ۶ آذر با ارائه یک طرح

در یادداشت علی مطهری تحت عنوان «تعطیلی بی‌مبنا» آمده است:

«تعطیلی هشتم ربیع‌الاول که امسال مصادف با ۶ آذر است، یک خطا و موجب وهن مجلس شورای اسلامی است. هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) و طبعا روز آغاز امامت حضرت ولیعصر (ع) است. سوال این است که چه ضرورتی برای تعـطیلی این روز هست؟ اولا مردم در این روز باید عزا بگیرند یا شادی کنند؟ ثانیا فلسفه تعطیلی یک روز آن است که مناسبت مربوط بزرگ داشته شود. آیا این بزرگداشت با تعطیلی بهتر انجام می‌شود یا با دایر بودن ادارات و بخش خصوصی و مطبوعات که هر یک می‌توانند برنامه‌ای و مطلبی داشته باشند؟ ضمنا این روز مجاور نهم ربیع‌الاول است که برخی شیعیان تندرو برنامه‌هایی اجرا می‌کنند که مخالف وحدت اسلامی و مضر به حال دنیای اسلام است.

علاوه بر این نحوه تصویب این تعطـیلی هم قابل توجه است. این تعطیلی بنا به توصیه یکی از مراجع صورت گرفت – در حالیکه برخی مراجع نیز موافق نیستند- و به همین دلیل بدون تناسب در میان مواد و بندهای قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌ کشور و غفلت نسبی نمایندگان در مجلس نهم به تصویب رسید و البته شورای نگهبان مخالفت کرد و بررسی آن به مجلس دهم کشیده شد و در مجلس دهم نیز با لطایف‌الحیل اجازه صحبت به مخالف و موافق داده نشد و به صورت مرموزی تصویب شد. ان‌شاءالله با ارائه طرحی این تعطـیلی لغو خواهد شد.»